ARK Helsinki – arkkitehtisuunnittelun kokonaispalvelua!

Tarjoamme arkkitehtisuunnittelua kokonaisena arkea ja yritystoimintaa helpottavana palveluna. Haluamme tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua sekä sen tuloksena mukavasti sujuneita projekteja ja tiloja, joissa viihdytään!

Olemme onnistuneet, kun sinulta kysyttäessä:

  • Tarjouksen saa nopeasti ja sen sisältö käydään läpi seikkaperäisesti
  • Kaikkiin kysymyksiin projektin aikana saa helposti vastauksen ja yhteydenpito on sujuvaa
  • Suunnitteluratkaisut ovat yhdessä määritettyjen tavoitteiden, aikataulun ja budjetin mukaisia
  • Lopputuloksena syntyneessä tilassa viihdytään ja sen arkikäyttö on sujuvaa

Haluamme olla tehokkaita ja kehittyä siinä jatkuvasti. Suunnittelua ei tule tehdä hätiköiden, joten kaikki muut työvaiheet on syytä tehostaa maksimiinsa, jotta aikamme on käytettävissä tarpeiden kuuntelemiselle ja parhaiden ratkaisujen löytämiselle.

Projekti on onnistunut silloin, kun sinä koet niin, joten kuulemme mielellämme miten asiakkaanamme viihdytään ja miten voisimme palveluamme kehittää. Emme tee töitä otsa kurtussa ja iloksemme olemme saaneet huomata, että myös asiakkaamme ovat nauttineet saamastaan palvelusta sekä erityisesti lopputuloksista. Ja sehän on tietysti paras kiitos tehdystä työstä!

Hyvä suunnittelu auttaa loistavan lopputuloksen lisäksi tekemään myös koko prosessista miellyttävämmän ja sujuvamman, joten tervetuloa kahville ja keskustelemaan minkälaista arkkitehtipalvelua voisimme tarjota!

Otso Virtanen
toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA


Ota yhteyttä!
Otso / 040 700 6677 / otso@arkhelsinki.fi
tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella


Arkkitehtitoimisto ARK Helsinki Oy
Tehtaankatu 29 A, 00150 Helsinki
laskutus: laskutus@arkhelsinki.fi
Y:2341729-8

Noudatamme konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja sekä hyvää suunnittelukäytäntöä kaikissa toimeksiannoissamme. Olemme mukana kehittämässä alaamme ja teemme yhteistyötä lukuisten suomalaisten suunnittelu-, rakennuttamis- sekä valmistusalan yritysten kanssa joiden ammattiosaamista arvostamme suuresti.