• pp940x578_01
  • pp940x578_01

Taloyhtiöiden tilat kuntoon hyvillä perusratkaisuilla!

  • Yhteistilojen perusparannusten esiselvitykset
  • Saunaosastojen perusparannukset
  • Kiinteistön tilankäytön ajantasaistaminen
  • Kiinteistöjen suunnittelullinen konsultointi, arkkitehtipalvelut ja korjaushankkeita ennakoivat työt

Teemme taloyhtiöille perusparannuksiin ja putkisaneerauksiin liittyvää arkkitehtisuunnittelua helposti hankittavana kokonaispalveluna. Toimintamme taloyhtiöiden kanssa on paitsi yksittäisten suunnittelu- ja digitointiprojektien läpiviemistä, myös pidempiaikaista kumppanuutta, missä isännöitsijällä ja taloyhtiöllä on taho mistä kysyä lyhyttäkin konsultaatiota taloyhtiön kehittämisen eri vaiheissa.

 

Taloyhtiön perusparannushankkeen vaiheet

1. Esiselvitys
Projekti voidaan jakaa suunnittelun osalta haluttaessa kahteen vaiheeseen; esiselvitysvaiheeseen ja toteutussuunnitteluun. Tämä etenemismalli helpottaa taloyhtiön päätöksentekoa ja sen kautta tulee alkuvaiheessa kustannustehokkaasti selvitetyksi kunnostustarve, tilojen kehittämismahdollisuudet sekä etenemisvaihtoehdot. Esiselvitys toimii suoraan pohjana toteutussuunnittelulle, joten se ei lisää kokonaistyömäärää, vaan antaa taloyhtiölle mahdollisuuden vaiheistaa suunnittelua sekä tehdä valinnat toteutussuunnittelun osalta asiantuntijaselvityksen tietoja hyödyntäen. Arkkitehtisuunnittelun sekä tilan dokumentoinnin lisäksi esiselvitykseen voidaan yhdistää myös esimerkiksi rakenteellisia selvityksiä seinien purkumahdollisuuksista.

2. Toteutussuunnittelu
Toteutussuunnittelussa tilasta tehdään arkkitehtipiirustukset sekä rakennustapaselostus. Toteutussuunnittelun peruslähtökohdaksi taloyhtiöissä tyypillisesti halutaan ratkaisut, mitkä ovat luotettavasti ja kustannustehokkaasti toteutettavissa ja me haluamme käyttää ammattitaitoamme hyväksi siinä, että tämän puitteissa tilosita saadaan myös mahdollisimman viihtyisät ja talon asukkaita mahdollisimman hyvin palvelevat. Aiemmin purkukunnossa ja kahden asukkaan käytössä ollut nuhjuinen saunaosasto saattaa myöhemmin olla asuntojen arvoa nostava tila, minkä löylyissä viihtyy jo suurin osa talon asukkaista!

3. Luvitus sekä toteutuksen valvonta
Teemme tarvittaessa luvitukset, pääsuunnittelun, toimimme osana toteutuksen valvontaa sekä olemme taloyhtiön käytettävissä kaikissa toteutukseen liittyvissä kysymyksissä. Arkkitehti toimii taloyhtiön edunvalvojana kaikissa toteutuksen vaiheissaan ja erityisesti työmaavaiheen aikana on tärkeää, että toteutusta ohjataan ja valvotaan riittävästi onnistuneen ja kerralla kuntoon tulevan lopputuloksen saamiseksi.

 

Miten hanke alkuun?

Tyypillinen tapa aloittaa perusparannushanke taloyhtiössä on tehdä siihen liittyvä esiselvitys, minkä jälkeen taloyhtiöllä on kaikki tarvittavat tiedot päättää jatkosta ja suunnitella sen budjettia sekä aikataulua. Mikäli taloyhtiössä on jo tarkasti tiedossa perusparannushankkeen laajuus sekä tavoitteet, voidaan suunnittelun osalta myös suoraan aloittaa toteutussuunnittelun tekeminen kokonaisuutena. Konsultoimme mielellämme minkälainen etenemismalli teidän tarpeeseenne sopisi parhaiten.

Ollaan yhteyksissä!

avainsanat: taloyhtiön saunaosaston kunnostus taloyhtiö saunaosasto kunnostus putkiremontti putkisaneeraus talosauna sauna arkkitehtisuunnittelu perusparannus taloyhtiön saunaosaston kunnostus kunnostussuunnittelu

ESIMERKKIHINTOJA:

Saunaosaston perusparannuksen esiselvitys
alk. 700 Eur + alv

Saunaosaston perusparannuksen arkkitehtisuunnittelu
alk. 2.900 Eur + alv
 


OTA YHTEYTTÄ!

Lisätiedot, tarjouspyynnöt:
Otso Virtanen
otso@arkhelsinki.fi
040 700 6677
 


LISÄTIETOJA

Hinnat & hankinta

Tarjouspyyntölomake
 


ESITTELYPROJEKTEJA

SK_003

UR_004

katso kaikki esittelyprojektit >>>